Blogistanian Globalia 2020 – ääntenkeräyspostaus

Blogistanian vuoden 2020 kirjallisuuspalkintojen äänestys järjestetään lauantaina 13.2.2021 klo 10. Tänä vuonna ovat mukana ensimmäistä kertaa myös Instagramiin kirjoista kirjoittavat. Vloggaajat liittyivät mukaan jo viime vuonna. 

Itse toimin Blogistanian Globalia -palkinnon vastuublogina. Jos haluat äänestää tässä kategoriassa, ilmoittaudu äänestykseen mukaan jättämällä tämän postauksen kommenttikenttään linkki joko suoraan ajastamaasi äänestyspostaukseen, blogisi tai vlogisi pääsivulle tai Instagram-profiiliisi. Näin osaan kerätä äänet talteen.

Muista ajastaessasi tarkistaa, että käyttämäsi julkaisualustan aikavyöhyke on oikea eli UTC +2 / Eastern European Time (kun äänestät Suomesta). Jos äänestät ulkomailta eri aikavyöhykkeeltä, laske aikaero, jotta julkaisusi ilmestyy klo 10 Suomen aikaan.

Liian aikaisin tai myöhässä ilmestyneitä julkaisuja ei oteta huomioon ääntenlaskennassa, joten ole tarkkana. Jos et osaa ajastaa postausta tai olet epävarma sen onnistumisesta, kysy apua kommenttiosiossa hyvissä ajoin ennen äänestyspäivää. Postausta ei kuitenkaan ole pakko ajastaa etukäteen, jos käyttämäsi alusta ei mahdollista sitä, vaan sen voi julkaista manuaalisestikin 13.2.2021 klo 10.

Äänestyksen säännöt löytyvät täältä. Ne kannattaa vielä tarkistaa ennen ajastamista, jotta pisteet varmasti menevät oikealle teokselle. Jos kuitenkin olet epävarma äänestämäsi kirjan sopivuudesta tiettyyn kategoriaan, ole yhteydessä sähköpostitse ääntenlaskijoihin. Esimerkiksi esseet ja kirjojen kaksoisluokitukset ovat johtaneet edellisinä vuosina äänteen jakaantumiseen saman teoksen osalta kahteen eri kategoriaan. Globalian osalta kysymyksiä voi lähettää osoitteeseen kirjamies(at)pm.me.

Blogistanian vastuublogit ovat seuraavat:

Blogistanian Globalia – Kirjamies-blogi
Blogistanian Finlandia – Kirsin Book Club -blogi
Blogistanian Tieto – Todella vaiheessa - blogi
Blogistanian Kuopus – Yöpöydän kirjat -blogi

Äänestyksen tulokset julkaistaan ääntenlaskijablogeissa sunnuntaina 14.2.2021 kello 10.

Osallistu ja vaikuta vuoden parhaiden kirjojen valintaan!

Sinua saattaa myös kiinnostaa:

36 kommenttia Blogistanian Globalia 2020 – ääntenkeräyspostaus

 1. Salla 10.2.2021 at 21:25

  Sallan lukupäiväkirjan äänet täällä: sbrunou.blogspot.com/

  Vastaa
 2. Ulla 12.2.2021 at 09:13

  Ääneni löytyvät täältä:
  instagram.com/tarinannuppuja

  Vastaa
 3. Anneli Airola 13.2.2021 at 08:56

  Hei. En onnistunut linkitykessä. Olen kuitenkin ajastanut postaukseni. Jos ystävällisesti voit käydä hakemassa ääneni blogistani (siis jos ajastus on onnistunut): Kirjojen kuisketta http://kirjojenkuisketta.blogspot.com/
  Kiitos etukäteen.

  Vastaa

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.